50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gvistas fileja500 gšampinjoni3 šķēlesvārīts šķiņķis300 gmajonēze250 gsaldais krējums sāls pipari karijs zaļumi
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež nelielos kumosiņos, apsāla, sapiparo un "sakarijo". Apcep pannā.
2
Šampinjonus notīra (ja nepieciešams, arī noskalo), sagriež plānās šķēlītēs. Šķiņķi - kubiņos. Abus pievieno gaļai, drusku pacepina un tad visu liek cepeštraukā.
3
Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 grādiem.
4
SAPUTOTU saldo krējumu iecilā majonēzē, pievieno sāli, piparus un labi daudz karija, lej virsū gaļai - sēnēm, cep karstā cepeškrāsnī ~ 1/2 stundu.
Piezīmes: Nejautājiet man, no kurienes ēdienam tāds nosaukums... Recepte ņemta no viena veca vācu žurnāla un ir visnotaļ lieliska.
Ja gribas, klāt var ēst rīsus vai makaronus, bet tikpat labi - svaigu franču maizi vai,piemēram, itāļu Ciabatta, bet pavisam noteikti - kādus svaigos salātu.
Iesūtīja: Nora
PusdienasVakariņasCepšanaCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaršvielas un garšaugiKarijsPipariSaldais krējumsVistas filejaŠampinjoniCūkas šķiņķisGaļas ēdieniSēņu ēdieniviegliMajonēzeIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit