1
Foto: Shutterstock
Ābolu pārsteigums ar kūpinātu zivi - garda karstā uzkoda.
15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
8 šķēlesbaltmaize100 gmargarīns300 gkūpināta zivs1 ĒKmilti0.5 glāzeskābs krējums gab.skābi āboli1 gab.sīpols sāls malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Zivi sagriež smalkos gabalos, apcep un pasautē margarīnā.

2

Sīpolus sagriež smalkos gabaliņos, ābolus sagriež salmiņos, pievieno zivi, miltus, krējumu, sāli, piparus un sautē visu 2-3 min.

3

Maizi pārziež ar sagatavoto maisījumu un liek cepeškrāsnī uz 4 min apcepties.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!