3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgsaldskābi āboli1 glāzecukurs4 olu baltumi, M izmērs
Pagatavošana
1
Ābolus nomazgā, liek uz plāts un cep cepeškrāsnī, līdz tie pavisam mīksti. Tad izberž caur sietu, pieber cukuru un masu uzvāra.
2
Noņem un atdzesē, tad iemaisa stingri saputotus olbaltumus un visu kopā puto, līdz masa stingra un gaiša.
3
Sambuku salej trauciņos un atdzesē ledusskapī.
"Tasty" padoms: ja ābolu garšu gribas koncentrētāku, kilograma vietā izmanto divus.
Iesūtīja: Artūrs
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuOlasSambuki, suflē un zefīri
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit