11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
4 kgtomāti1 kgķiploki1 glāzevalriekstu kodoli1 kgsarkanā paprika50 getiķis 9%150 golīveļļa sāls5 gab.svaigs čili pipars pākstīs60 gčili piparu pulveris20 gmalti melnie pipari700 gtomātu pasta
Pagatavošana
1
Samaļ visu gaļasmašīnā vienā traukā.
2
Pievieno garšvielas, eļļu, etiķi un pārējās.
3
Kārtīgi visu samaisa ar tīru karoti.
4
Ļauj visam nostāvēties 2-5 stundas pārsegtā traukā.
5
Pilda kārtīgi izmazgātās burkās un aizvāko.
6
Ledusskapī vai vēsā pagrabā neatvērta burka var stāvēt līdz pat 9 mēnēšiem un vairāk, ja tikka izmantoti kārtīgi izmazgāti trauki un burkas.
7
Perfekta piedevai šašlikam, ceptai gaļai un gaļas zupām. Var izmantot kā marinādi ierīvējot vistu vai citu gaļu. Ar zivi īpaši nesaderas.
Iesūtīja:
Ass un pikants ēdiensKonservēšanaEtiķisMelnie pipariOlīveļļaPaprikaTomātiTomātu pastaČiliĶiplokiDažādiviegliValrieksti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit