30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
400 gsvaigas aknas (cūkas vai liellopa)2 sīpoli (lieli)200 mlskābs krējums pipari sāls pēc garšasmilti, apviļāšanai eļļa, cepšanai saujazaļumi
Pagatavošana
1
Aknas sagriež aptuveni centimetru biezās strēmelēs, apviļā miltos, liek uz sakarsētas pannas eļļa un apcep. Kad aknas nedaudz apcepušās, pievieno sagrieztus sīpolus un apcep.
2
Kad sīpoli palikuši caurspīdīgi, pievieno piparus, sāli, skābo krējumu un pasautē 7–9 minūtes.
3
Pasniedz ar maizi vai vārītiem griķiem un kapātiem zaļumiem.
Iesūtīja: Artūrs
PusdienasVakariņasPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAknasAugu eļļaGaršvielas un garšaugiMiltiPipariSaldskābā mērceSkābais krējumsGaļas ēdieniviegliSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit