60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
eļļa cepšanai500 gvistas aknas2 skābi āboli1 sīpols pēc garšasmelnie pipari pēc garšassāls250 mlsaldais krējums1 TKkarija pulveris zaļumi
Pagatavošana
1
Aknām atdala plēves, sagriež aknas kumosa lieluma gabaliņos, apcep eļļā 3-4 minūtes, tad pievieno sasmalcinātus īpolus, gabaliņos sagrieztus ābolus, piparus, sāli un cep vēl 2-3 minūtes.
2
Kad aknas gatavas, pievieno saldo krējumu, kariju un pasautē vēl 5 minūtes.
3
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem lociņiem, pētersīļiem vai citiem zaļumiem.
4
Pasniedz ar rīsiem, griķiem, kuskusu vai kartupeļu biezputru.
Lai labi garšo!
Pannā cepts ēdiensEļļaGaršvielas un garšaugiKarijsMelnie pipariSaldais krējumsKarstās mērcesSīpolisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit