Foto: DELFI
Paštaisīta aknu pastēte ļaus izjust lauku garšu.
40Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vistu aknas ar sirdīm olīveļļa extra sīpoli vegeta vai citas garšvielas

Pagatavošana

1

Aknām nogriež sirdis. Aknas apcep olīveļļā, bet eļļu ļoti minimāli, vairāk izejot uz sulu no aknām.

2

Sīpolus smalki sagriež un apcep kopā ar aknām. Atsevišķi novāra sirdis, pievienojot vegetu vai garšvielas un sāli.

3

Gatavās sirdis izmaļ gaļas mašīnā vai sablendē.

4

Pievieno aknas, nedaudz siržu novārījumu un sablendē.

Iesūtīja: Dana

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!