40Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistu aknas ar sirdīm olīveļļa extra sīpoli vegeta vai citas garšvielas
Pagatavošana
1
Aknām nogriež sirdis. Aknas apcep olīveļļā, bet eļļu ļoti minimāli, vairāk izejot uz sulu no aknām.
2
Sīpolus smalki sagriež un apcep kopā ar aknām. Atsevišķi novāra sirdis, pievienojot vegetu vai garšvielas un sāli.
3
Gatavās sirdis izmaļ gaļas mašīnā vai sablendē.
4
Pievieno aknas, nedaudz siržu novārījumu un sablendē.
Iesūtīja: Dana
BrokastisSubproduktu uzkodasGaršvielas un garšaugiOlīveļļaVistas aknasSīpoliPastētes, sviests un smēriņi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit