Mērcē cepumus alkoholā un liek kārtām - cepumi, putukrējums, cepumi, zapte, utt, kamēr viss izlietots. Beigās visu apsmērē ar putukrējumu, un liek ledusskapī, lai ievelkās. Pirms pasniegšanas parasti noklāju ar daudz mandarīniem. Vēl var likt putukrējumam klāt želatīnu, bet reiz nepieliku, tāpat bija labi.
*To alko stiprumu regulē ar to, cik ļoti cepumus mērcē - ja tā - žvīks, žvākš, tad sanāk viegla. Nu skataties - pārāk stipru nevajag, nebūs garšīgi!
Iesūtīja: bebetrise
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPasniegt atdzesētuBalzamsSaldais krējumsCiti saldēdieniTortes un kūkasviegliBez termiskas apstrādesCepumiIevārījumsMandarīni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit