60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.paprika (sarkana, maza)2 paciņas vārīti rīsi (aptuveni 200 g)0.75 glāzežāvēts aitas siers (oscypka)1 gab.sīki sakapāts sīpols1 gab.bundža kukurūzas1 gab.sakapāta daiviņa ķiploka0.25 glāzesakapātu pētersīļu0.25 glāzerozīnes0.5 glāzerīvmaize
Pagatavošana
1
Paprikai nogriež kātiņa daļu un iztīra vidu.
2
Parējās sastāvdaļas samaisa un iegūto masu pilda paprikās.
3
Pildītās paprikas izkārto cepamajā traukā, kas ietaukots vai izklāts ar cepampapīru. Centies paprikas salikt tā, lai neviena cepoties nesagāztos.
4
Cep cepeškrāsnī 175 grādos 40 minūtes.
5
Pasniedz ar kapātiem, svaigiem zaļumiem un skābo krējumu.
Iesūtīja: VecPoga
PusdienasVakariņasĒdieni veģetāriešiemCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKukurūzaPaprikaPētersīļiRīsiRīvmaizeSiersĶiplokiDārzeņu ēdieniviegliSīpoliIkdienas maltīteiRozīnes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit