45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gkartupeļi1 kgsīpoli vai puravi2 ĒKsviests1.2 ldārzeņu buljons50 mlsaldais krējums100 gkausētais siers ar zaļumiem sāls malti melnie pipari pētersīļi
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos, sīpolus nomizo un sagriež plānos gredzentiņos.
2
Katliņā izkausē sviestu un nedaudz apcep kartupeļus, sīpolus, pievieno buljonu un un apmēram 15 minūtes sautē uz lēnas uguns.
3
Nedaudz sīpolu ar putu karoti izņem un atliek, pārējo zupu lej blenderī un sakuļ biezenī. Pievieno saldo krējumu, sieru, sāli un piparus.
4
Zupu salej šķīvjos, katrā pievienojot vienādu daudzumu atlikto sīpolu, un pārkaisa ar pētersīļu lapiņām.
"Tasty" padoms: Ja gribas, lai zupa mazliet kraukšķīgāka, tai pievieno grauzdiņus.
Iesūtīja: Larisa
PusdienasVakariņasVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKartupeļiMelnie pipariPētersīļiSaldais krējumsSviestsBiezzupas un krēmzupasviegliSīpoliDārzeņu buljonsIkdienas maltīteiKausētais siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit