15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
3 gab.tomāti1 gab.citrons1 gab.laims1 TKsmalki sarīvēts melnais rutks1 gab.ķiploka daiviņa čili koriandrs ledus100 gdegvīns
Pagatavošana
1
Ņem 3 tomātus un sagriež 4 daļās. No citrona un laima izspiež sulu. Melno rutku smalki sarīvē. Ķiploka daiviņai izgriež serdīti. Pievieno mazu kriksīti čili vai čili pulvera un nelielu buntīti kinzas (koriandra) vai selerijas zaļumu. Visu sablendē.
2
Ņem sietu un izkāš - biezumus nelieto. Pie tā visa beigās piešauj ledu un 100 g degvīna.
Iesūtīja: kristel
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiKāzu ēdienkarteVakariņu idejasPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCitroniKinzaLaimsRutkiTomātiČiliĶiplokiAlkoholiskie dzērieni un kokteiļiviegliLedusDegvīns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit