60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gkukurūzas pārslas4 gab.olas200 mlpiens100 gskābs krējums2 ĒKsezama sēklas4 ĒKmilti šķipsnassāls taukvielas pūdercukurs
Pagatavošana
1
Kukurūzas pārslas saberž ar mīklas veltni.
2
Olu dzeltenumus sakuļ ar pienu un skābo krējumu, pievieno kukurūzas pārslas un ļauj 5 min. uzbriest.
3
Olu baltumus saputo stingrās putās, iesijā sāli un pārmaiņus ar sezama sēkliņām un miltiem iecilā kukurūzas pārslu maisījumā.
4
Sakarsē vafeļu pannu, ieziež ar taukvielām, lej mīklu un cep līdz vafeles gatavas.
5
Vafeles pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja: Vineta
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKukurūzas pārslasMiltiOlasPiensPūdercukursSezama sēklasSkābais krējumsVafelesviegli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit