Sastāvdaļas
Pagatavošana
Lielā, dziļā pannā apcep sīpolu un skaidiņās sagrieztu burkānu, tad pieber pāris tievās strēmelēs sagrieztas paprikas, drusku apcep, uzber sāli, piparus un cukuru, lai sāk suloties.
Pārsedz pannu ar vāku un pasautē 5 minūtes.
Liek klāt gaļu (kāda nu mājās ir, var arī nelikt), strēmelēs sagrieztus marinētus gurķus (ne pārāk daudz, kādus 200 gramus), tomātu mērci un vārītas pupiņas (pirmo reizi ņēmu koncervētas pupiņas - 3 mazās kārbas, otro reizi vārīju pati, jo sapratu, ka paēdiens mūsmājās iet "uz urrā", un no 1 kg pupiņu sanāk trim ēdienreizēm).
Kad sāk burbuļot, pasautē vēl 5 minūtes, tā, lai paprika gatava, bet vēl stingra, gandrīz kraukšķīga.
Sanāk milzu panna ar gardu, veselīgu un lētu paēdienu.
"Mēs abi ar vīru ēdam papildporcijas, mazā "izlepsē" savu bļodiņu, un vīrs vēl ņem līdzi uz darbu."
Iesūtīja: