60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
200 gsviests100 gskābs krējums1 glāzepiens1 gab.sausā rauga paciņa kūpināta krutiņa cukurs sāls milti1 gab.olas
Pagatavošana
1
Pienu uzsilda, pieliek krējumu un raugu (raugu pirms tam uzraudzē mazā daudzumā silta piena).
2
Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem.
3
Sviestu izkausē un pieliek klāt, pieber miltus tik daudz, lai veidotos pabieza, rullējama mīkla. Gaļu sīki sagriež.
4
Veido pīrādziņus ar gaļas pildījumu. Sakuļ olu, apsmērē katru pīrādziņu.
5
! Neraudzē! Pīrādziņus liek cepeškrāsnī un cep aptuveni 15 minūtes.
Iesūtīja: Artūrs
Ziemassvētku receptesLieldienu receptesLīgo svētku un Jāņu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCukursKūpināta gaļaMiltiOlasPiensRaugsSkābais krējumsSviestsPīrāgi un smalkmaizītesvidējiMārtiņdienas cienastsTavam svētku galdam
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit