60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 gab.biskvīta ripa1 gab.burka augļu kompots1 TKželatīns2 ĒKcukurs1 ĒKķiršu vermuts
Pagatavošana
1
Nepilnai glāzei kompota sulas pieliek cukuru un vermutu, pievieno izšķīdinātu želatīnu, ieliek ledusskapī.
2
Kad želeja sāk recēt, uz biskvīta ripas saliek augļus, pārlej ar želeju, atdzesē ledusskapī.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPasniegt atdzesētuCukursVermutsTortes un kūkasviegliŽelatīnsBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit