Foto: Shutterstock
Vasarīgi, gardi un vienkārši pagatavojami ogu - augļu salāti.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
1 gab.ābols1 gab.bumbieris1 gab.melone2 gab.apelsīni200 gvīnogas250 gzemenes2 gab.kivi1 gab.citrons4 ĒKcukurs

Pagatavošana

1

Ābolu, bumbieri nomizo, sagriež 4 daļās, izņem serdi, mīkstumu sagriež šķēlītēs.

2

Meloni pārgriež, izņem sēklas, mīkstumu sagriež gabaliņos. Apelsīnus nomizo, sadala daiviņās.

3

Vīnogas, zemenes nomazgā, nosusina. Vīnogas pārgriež uz pusēm, zemenes- 4 daļās. Kivi nomizo, sagriež gabaliņos. Citronam izspiež sulu.

4

Augļus samaisa ar citrona sulu un cukuru.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!