40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
1 gab.ābols1 gab.bumbieris1 gab.melone2 gab.apelsīni200 gvīnogas250 gzemenes2 gab.kivi1 gab.citrons4 ĒKcukurs
Pagatavošana
1
Ābolu, bumbieri nomizo, sagriež 4 daļās, izņem serdi, mīkstumu sagriež šķēlītēs.
2
Meloni pārgriež, izņem sēklas, mīkstumu sagriež gabaliņos. Apelsīnus nomizo, sadala daiviņās.
3
Vīnogas, zemenes nomazgā, nosusina. Vīnogas pārgriež uz pusēm, zemenes- 4 daļās. Kivi nomizo, sagriež gabaliņos. Citronam izspiež sulu.
4
Augļus samaisa ar citrona sulu un cukuru.
Iesūtīja: Vineta
Grūtnieces ēdienkarteĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemSvaigēšanaĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasBērnu ballītes ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasApelsīniCitroniCukursKiviMeloneVīnogasZemenesĀboliAugļu un ogu salātiCiti saldēdieniviegliBumbieriViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit