20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
5 gab.gurķi5 gab.redīsi dilles loki sāls apgraudzētas saulespuķu sēklas1 lkefīrs100 gžāvēts sķiņķis
Pagatavošana
1
Gurķus nomizo un sagriež gabaliņos. Labāk nevis šķēlītēs, bet nevienādos, palielos gabaliņos.
2
Redīsiem nogriež astītes, pārgriež uz pusēm un sagriež plānās šķēlītēs. Pievieno gurķiem.
3
Dilles un lokus smalki sagriež.
4
Pielej aukstu kefīru.
5
Pēc garšas piemet sāli un samaisa.
Iesūtīja: Lora
PusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasDillesGurķiRedīsiSaulespuķu sēklasSīpollokiŽāvēta gaļaAukstās zupasviegliKefīrsBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit