15Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
3 gurķi2 āboli (skābi)10 redīsi1.5 lpaniņas saujapētersīļu zaļumi pēc garšaspiparmētras3 ķiploku daiviņas pēc garšassāls1 TKcukurs0.5 glāzeskābs krējums4 olas
Pagatavošana
1
Gurķus, ābolus (skābus) un redīsus sagriež salmiņos, pievieno sāli, cukuru, caur ķiplokspiedi izspiestus ķiplokus, kapātus pētersīļus un piparmētras, pārlej ar aukstām paniņām.
2
Pasniedzot pievieno novarītas, rīvētas olas, sasmalcinātu ledu un krējumu.
Iesūtīja: XP
PusdienasLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniSvaigēšanaĒdieni veģetāriešiemKāzu ēdienkartePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGurķiOlasPiparmētrasPētersīļiRedīsiSkābais krējumsĀboliĶiplokiAukstās zupasViegla vasaras maltītePaniņasBez termiskas apstrādessals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit