35Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
100 gsviests0.5 glāzemedus (šķidrs)2 glāzesauzu pārslas (ātri vārāmās)1 gab.ola1 ĒKmilti0.5 glāzecukurs3 ĒKrozīnes2 ĒKsasmalcināti valrieksti vaniļa
Pagatavošana
1
Atdzesētu sviestu sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves un samaisa ar cukuru. Pievieno auzu pārslas un samaisa. Pievieno medu, olu, miltus, applaucētas rozīnes un sasmalcinātus riekstus. Visu ļoti labi samaisa.
2
Cepamo pannu ieziež ar margarīnu vai sviestu. Ar tējkaroti liek nelielas mīklas piciņas uz pannas atstatus vienu no otras, jo cepoties tās izplūdīs.
3
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180*C, liek iekšā cepumu plāti un cep 15 - 20 minūtes.
Iesūtīja: Ieva
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniPasniegt atdzesētuAuzu pārslasMedusMiltiOlasSviestsVaniļaCepumi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit