15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
100 gzemenes100 gavenes10 gpiparmētras2 ĒKcitronu sula1 TKvaniļas cukurs250 mlābolu sula4 gab.ledus
Pagatavošana
1
Ogas notīra, nomazgā.
2
Ogas, piparmētras un pārējās sastāvdaļas, izņemot ledu, ar mikseri sasmalcina biezenī.
3
Divās glāzēs ieber ledus gabaliņus un ielej kokteili.
4
Dekoram: zemenes pārmaiņus ar avenēm uzdur uz salmiņa, ko ievieto glāzē.
5
Izrotā ar piparmētru lapiņām.
Iesūtīja: Vineta
AvenesPiparmētrasZemenesĀbolu sulaDažādi dzērieniCitronu sulaVaniļas cukursLedusViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit