15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
avokādo citrons100 gbiezpiens ķiploka daiviņa pētersīļi čili pipari jogurts vai piens graudu maize
Pagatavošana
1
Pārgriež avokado uz pusēm, izņem kauliņu.
2
Izgrebj mīkstumu un iesmērē iekšpusi ar citronu, lai nepaliek brūna.
3
Izgrebto mīkstumu jauc ar 100 g biezpiena, ķiploka daiviņu, sasmalcinātu pētersīli, čili piparu, citrona sulu un nedaudz jogurta vai piena. Es visu vienkārši sametu blenderī.
4
Šo masu pilda avokado pusītēs, izrotā ar zaļumiem un pasniedz ar graudu maizi.
Iesūtīja: ezīte
BrokastisLaunagsReceptes cukura diabēta slimniekiemĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasSiera un biezpiena uzkodasDažādas uzkodasAvokadoBiezpiensCitroniGraudu maizeJogurtsPētersīļiČiliĶiplokiviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit