60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
baklažāni maltā gaļa rīsi sīpoli garšvielas siers
Pagatavošana
1
Baklažānus pārgriež uz pusēm un ar karoti nedaudz izgrebj "laiviņas".
2
Malto gaļu sajauc ar vārītiem rīsiem, apceptiem sīpoliem un garšvielām.
3
Gatavo masu pilda baklažānos un pārkaisa ar rīvētu sieru, liek cepties cepeškrāsnī.
Iesūtīja:
PusdienasReceptes cukura diabēta slimniekiemGrūtnieces ēdienkarteVārīšanaBaklažāniGaršvielas un garšaugiMaltā gaļaRīsiSiersDārzeņu ēdienividējiSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit