
80Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
tomāti paprika sīpols kartupeļi burkāni kabači baklažāni ķiploks pētersīļi sāls
Pagatavošana
1
Sagriež kubiņos tomātus, papriku, sīpolus, kartupeļus, burkānus, kabačus, baklažānus.
2
Pirmos liek katlā uzkarsētā eļļā burkānus uz pāris minūtēm, tad visu pārējo liek klāt un sautē, kamēr mīksti.
3
Vēl klāt ieliek uz 5-7 litrīgu sautējuma katlu - nelielu ķiploka galviņu nomazgātu uz plakaniskis pusēm pārgrieztu - tā, lai visas daiviņas sagrieztas, un pie beigām pievieno vēl arī kapātus pētersīļus vai selerijas zaļumus, kā arī sāli, piparus un kādu ēdamkaroti sviesta.
Iesūtīja: Aiza
PusdienasVakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemGrūtnieces ēdienkarteMazkaloriju ēdieniĒdieni bērniemĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaklažāniBurkāniKabačiKartupeļiPaprikaPētersīļiTomātiĶiplokiDārzeņu ēdieniviegliSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit