60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.bakalažans300 gtomāti6 ĒKolīveļļa12 gab.bazilika lapiņas malti melnie pipari sāls12 maizītes
Pagatavošana
1
Baklažānu sagriež mazos gabaliņos, apcep sakarsētā olīveļļā.
2
Tomātus blanšē (aplej ar verdošu ūdeni), novelk miziņu, sagriež mazos gabaliņos. Pieber ceptajiem baklažāniem, pāris minūtes pasautē.
3
Baziliku sakapā, pievieno dārzeņiem, pārkaisa sāli, piparus.
4
Biezā kārtā maisījumu liek uz grauzdētām krostini maizītēm.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Ēdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasDārzeņu un sēņu uzkodasKanapē un sviestmaizesBaziliksMaizeMelnie pipariOlīveļļaTomātividēji
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit