5Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
50 gbalzamiko etiķis0.5 TKfranču sinepes300 mlolīveļļa0.5 TKmedus sāls
Pagatavošana
1
Blendera traukā ielej balzamiko etiķi. Pievieno medu, sinepes un sāli. Sakuļ visu kopā.
2
Tad, turpinot kult uzmanīgi, mazā strūkliņā lej klāt olīveļļu, līdz mērce sāk biezēt. Ja mērce ir sabiezējusi, bet eļļa vēl ir palikusi pāri daudz, tad pievieno nedaudz ūdens. Tas sašķidrinās mērci un neveidosies pārslas. Mērces biezumu veido no pēdējiem eļļas 100 gramiem.
Iesūtīja: Evija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit