Foto: Shutterstock
Biešu lapu aukstā zupa ar vārītu liellopa gaļu karstas dienas pavalgam.
90Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gbiešu lapas100 gskābenes2 gab.gurķi10 glociņi100 gredīsi2 gab.vārītas olas100 gvārīta liellopa mēle10 gdilles un pētersīļi0.5 glāzeskābs krējums sāls

Pagatavošana

1

Biešu lapas smalki sagriež, pārlej verdošu ūdeni un uzvāra. Pievieno smalki sagrieztas skābenes un turpina vārīt vēl 5 minūtes. Pievieno sāli un atdzesē.

2

Smalki sagriež vārītu liellopa gaļu vai mēli, gurķus, lokus, zaļumus un redīsus. Visu liek novārījumā.

3

Pirms pasniegšanas ielej traukā, pievieno sagrieztu olu un skābu krējumu.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!