90Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gbiešu lapas100 gskābenes2 gab.gurķi10 glociņi100 gredīsi2 gab.vārītas olas100 gvārīta liellopa mēle10 gdilles un pētersīļi0.5 glāzeskābs krējums sāls
Pagatavošana
1
Biešu lapas smalki sagriež, pārlej verdošu ūdeni un uzvāra. Pievieno smalki sagrieztas skābenes un turpina vārīt vēl 5 minūtes. Pievieno sāli un atdzesē.
2
Smalki sagriež vārītu liellopa gaļu vai mēli, gurķus, lokus, zaļumus un redīsus. Visu liek novārījumā.
3
Pirms pasniegšanas ielej traukā, pievieno sagrieztu olu un skābu krējumu.
Iesūtīja: Ieva
PusdienasLaunagsVārīšanaPasniegt atdzesētuDillesGurķiLiellopa aknasOlasRedīsiSkābenesSīpollokiAukstās zupas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit