biešu zupa borščs
Foto: Shutterstock
Vienkāršā biešu zupa ar apceptām bietēm ikdienas maltītei.
50Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

sīpols zupas gaļa rīvētas bietes kartupeļi garšvielas lauru lapas citronskābe sviests

Pagatavošana

1

Katlā vāra gaļas buljonu. Padomus, kā pagatavot izcili gardu un aromātisku buljonu, atradīsi šeit un šajā rakstā.

2

Sasmalcinātus sīpolus apcep sviestā uz pannas, kad ir zeltaini – pievieno rīvētas bietes, pielej ūdeni un kārtīgi sutina pannā, kad gaļa izņemta vai kauliņi, tad vienlaicīgi saber katlā kartupeļus un pannas saturu, garšvielas, lauru lapas un vāru uz lēnas uguns.

3

Pāris minūtes pirms zupas vārīšanas beigām pievieno tai citronskābi pēc garšas un gaļas gabaliņus.

Iesūtīja: Dana

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!