20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 gvistas giross0.5 TKcitronskābe1 lauru lapa4 kartupeļi2 vārītas bietes pipari1 buljona kubiņš1.5 lūdens
Pagatavošana
1
Katlā uzvāra ūdeni, pievieno buljona kubiņu, gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sasmalcinātu vistas girosu, lauru lapas, smaržīgos piparus.
2
Kad kartupeļi mīksti, pievieno sarīvētas vai salmiņos sagrieztas vārītas bietes un karsē, līdz zupa sāk burbuļot.
3
Lai bietes nezaudētu krāsu var pašas beigās pielikt mazliet citronskābes.
4
Pasniedz ar kapātiem zaļumiem un skābu krējumu.
Iesūtīja: Krizdole
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBietesBuljonsCitronskābeKartupeļiKūpināta vistaLauru lapasPipariŪdensDārzeņu zupasGaļas zupasviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit