biešu zupa borščs
Foto: Shutterstock
Biešu zupa ar vārītu bieti un vistas girosu, ja vārīta biete jau ledusskapī tad zupa pēc 20 minūtēm jau galdā.
20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

300 gvistas giross0.5 TKcitronskābe1 lauru lapa4 kartupeļi2 vārītas bietes pipari1 buljona kubiņš1.5 lūdens

Pagatavošana

1

Katlā uzvāra ūdeni, pievieno buljona kubiņu, gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sasmalcinātu vistas girosu, lauru lapas, smaržīgos piparus.

2

Kad kartupeļi mīksti, pievieno sarīvētas vai salmiņos sagrieztas vārītas bietes un karsē, līdz zupa sāk burbuļot.

3

Lai bietes nezaudētu krāsu var pašas beigās pielikt mazliet citronskābes.

4

Pasniedz ar kapātiem zaļumiem un skābu krējumu.

Iesūtīja: Krizdole

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!