kēkss
Foto: Shutterstock
Biezpiena kēkss ar žāvētiem augļiem un riekstiem.
50Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
500 gbiezpiens3 gab.olas1 glāzecukurs5 ĒKmilti5 ĒKmanna0.5 glāzepiens1 saujarozīnes1 saujarieksti1 saujasukādes1 gab.paciņa vanoļas cukurs0.5 TKsoda1 TKetiķis

Pagatavošana

1

Biezpienu ar olām un cukuru labi samaisa. Mīklai pievieno pienu, pa porcijām ievieno miltus, tad sodu un mannu.

2

Augļus uzbriedina aukstā ūdenī, notecina, apviļā miltos un pievieno kēksam kopā ar vanilīna cukuru.

3

Cepamo veidni ieziež ar taukvielām, ielej mīklu un cep līdz gatavs.

4

Kad kēkss atdzisis pārkaisa pūdercukuru.

* sodu dzēš (1/2 TK sodas+1 TK etiķa)

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!