90Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 bundža vārīta iebiezinātā piena400 gskābs krējums500 gSelgas cepumi1 gab.citrons200 gšokolāde
Pagatavošana
1
Izklāj kvadrātveida cepamo veidni ar cepamo papīru.
2
Bļodā samaisa iebiezināto pienu ar krējumu un citronu sulu.
3
Bļodiņā ielej pienu, pienā nedaudz pamērcē (burtiski mazu mirkli) cepumus un kārto lēzenā traukā.
4
Pirmajā kārtā liek cepumus, tad iebiezinātā piena masu, tad cepumus utt. Kad sastāvdaļa izbeigušās, kūku pārlej ar kausētu šokolādi un pāris stundas atstāj ievilkties ledusskapī.
*ja vēlas, starp kūkas kārtām virs krēma var likt arī šķēlītēs sagrieztus banānus, avenes vai iezieķēt kādā kārtā ievārījumu.
Iesūtīja: Artūrs
Bērnu ballītes ēdieniPasniegt atdzesētuCitroniSkābais krējumsTortes un kūkasBez termiskas apstrādesCepumiŠokolādeIebiezinātais piens
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit