Tasty imidžbildes - 11
Foto: Shutterstock
Biezpiena torte ar cepumiem un ievārījumu - pagatavojam bez cepšanas.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Selgas cepumi vājpiena biezpiens saldais krējums ievārījums želatīns

Pagatavošana

1

Izklāj tortes formas apakšu ar "Selgas" cepumiem.

2

Biezpiena masa - vājpiena biezpiens + saputots saldais krējums + cukurs + uzbriedināts, ūdnes peldē izkausēts želatīns. Proporcijas pēc izjūtas, želatīnu parasti ņemu vienu paciņu uz standarta padomjlaiku tortes formu, ja aizpilda apmēram 2/3 no tās.

3

Atlikušajā 1/3 - atkal paciņa uzbriedināta, izkausēta želatīna un kāda saldāka zapte, sula vai sablenderēta augļu masa. Vēl, protams visur var pievienot veselus augļus, riekstus un tml.

Iesūtīja: Berce

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!