30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Selgas cepumi vājpiena biezpiens saldais krējums ievārījums želatīns
Pagatavošana
1
Izklāj tortes formas apakšu ar "Selgas" cepumiem.
2
Biezpiena masa - vājpiena biezpiens + saputots saldais krējums + cukurs + uzbriedināts, ūdnes peldē izkausēts želatīns. Proporcijas pēc izjūtas, želatīnu parasti ņemu vienu paciņu uz standarta padomjlaiku tortes formu, ja aizpilda apmēram 2/3 no tās.
3
Atlikušajā 1/3 - atkal paciņa uzbriedināta, izkausēta želatīna un kāda saldāka zapte, sula vai sablenderēta augļu masa. Vēl, protams visur var pievienot veselus augļus, riekstus un tml.
Iesūtīja: Berce
Pasniegt atdzesētuSaldais krējumsTortes un kūkasŽelatīnsBez termiskas apstrādesCepumiIevārījumsKūkas bez cepšanas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit