Foto: Shutterstock
Biezpiena torte ar samazinātu tauku saturu, kura garšas ziņā krietni pārspēj krēma tortes!
25Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
400 gvājpiena biezpiens0.5 lsaldais krējums5 ĒKcukurs1 gab.paciņa "Selgas" cepumu1 saujasukādes1 gab.apelsīns1 gab.citrons1 gab.paciņas želatīns DEKORĒŠANAI: kivi konservēti persiki vai cukura sīrupā vārīti svaigi persiki apelsīni krāsainās cukura pērlītes

Pagatavošana

1

Gatavo kūkas masu: biezpienu izmīca palielā bļodā, klāt pievieno rīvētu citrona miziņu, piespiež klāt sulu no apelsīna.

2

Sagriež sukādes mazos gabaliņos un pievieno klāt masai.

3

Saldo krējumu saputo ar cukuru, pievieno klāt biezpiena masai.

4

Želatīnu uzbriedina puskrūzē auksta ūdens, pēc tam karstā ūdens peldē izkausē viendabīgā šķidrumā, pievieno klāt biezpiena masai un ļoti kārtīgi izmaisa.

5

Kūkas formā izkārto selgas cepumus vienā kārtā, virsū klāj biezpiena masu.

6

Dekorē pēc izvēles ar augļiem, u.c.

*kūkas proporcijas var variēt, atkarībā no kūkas formas lieluma. Sukādes var aizstāt ar rozīnēm vai marmelādes gabaliņiem.

Iesūtīja: Krks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!