40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 25
250 gsviests100 gcukurs1 gab.paciņa vaniļas cukura6 gab.olas200 gvājpiena biezpiens500 gmilti2 TKcepamais pulveris125 mlpiens kanēļa pūdercukurs
Pagatavošana
1
Mīkstu sviestu, cukuru, vaniļas cukuru liek bļodā un saputo. Masai pievieno olas, biezpienu un saputo.
2
Miltus sajauc ar cepamo pulveri, izsijā, ar pienu pievieno masai. Visu rūpīgi samaisa.
3
Vafeļu pannu uzkarsē un pārziež ar sviestu. Uz sakarsētās virsmas ar karoti lej mīklu. Vafeļu cepamo pannu aizver, nedaudz saspiež. Cep 3 - 5 minūtes, līdz vafeles kļūst zeltainas.
4
Gatavās vafeles vēl karstas sarullē, liek sasildītā bļodā un pārsedz. Pirms pasniegšanas vafeles pārkaisa ar parasto vai kanēļa pūdercukuru.
Iesūtīja: Artūrs
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepšanaPasniegt atdzesētuBiezpiensCepamais pulverisCukursKanēlisMiltiOlasPiensSviestsVafelesviegliVaniļas cukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit