45Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 gab.sīpoli3 gab.ķiploka daiviņas2 gab.burkāni2 tomāti1 gab.kārba konservētu sarkano pupiņu100 gkonservēta kukurūza300 gmalta gaļa tomātu pasta čili0.5 TKčili pulveris sāls malti melnie pipari600 mlūdens vai buljons
Pagatavošana
1
Sīpolus, ķiplokus, tomātus, burkānus sasmalcina un apcep, pēc tam pievieno malto gaļu.
2
Cep 5 minūtes un pārkaisa ar čili pulveri (var izmantot arī Tobasco mērci), melnajiem pipariem un sāli.
3
Sautē un pievieno tomātu pastu, pielej ūdeni vai buljonu un vāra 10 minūtes uz lēnas uguns.
4
Pievieno pupiņas (nokāstas un noskalotas ar vēsu ūdeni), nokāstu kukurūzu, ripiņās sagrieztu čili un uzvāra.
Iesūtīja: gebija
BuljonsMaltā gaļaMelnie pipariTomātiTomātu pastaĶiplokiBiezzupas un krēmzupasKonservētas pupiņasKonservēta kukurūza
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit