Liellopa un cūkas gaļu izmaļ gaļas mašīnā, pievieno putukrējumu, sāli, piparus un iejauc mīklu.
No mīklas izveido bifštekus (2,5 - 3 cm biezus).
Mīkla: olu dzeltenumu atdala no baltuma. Dzeltenumu sajauc ar miltiem, sāli, pienu un sviestu. Baltumu sakuļ stingrās putās, pievieno dzeltenuma masai un sajauc iecilājot.
Bifštekus apviļā mīklā un cep taukvāres katlā 4 - 5 minūtes 150*C.
Iesūtīja: Ieva
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCūkgaļas filejaLiellopa filejaMelnie pipariMiltiOlasPiensSaldais krējumsSviestsGaļas ēdienividējiIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit