brokoļu krēmzupa spinātu krēmzupa
Foto: Shutterstock
Brokoļu - spinātu krēmzupa pasniedzama ar baltmaizes grauzdiņiem.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
2 brokoļi200 gspināti200 mlsaldais krējums pipari baziliks "Vegeta"

Pagatavošana

1

Brokoļus novāra verdošā ūdenī 15 minūtes. Aptuveni 2 minūtes pirms vārīšanas beigām pievieno spinātus un apmaisa.

2

Nolej ūdeni (bet neizlej!), atstājot katliņā vien pāris glāzes šķidruma.

3

Visu sablendē viendabīgā masā. Zupas biezumu piekoriģē, pēc nepieciešmības pievienojot dārzeņu vārāmo ūdeni.Pievieno sauju bazilika lapu vai citus zaļumus pēc izvēles, "Vegetu", piparus, saldo krējumu un uzkarsē līdz pirmajam burbulim.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!