40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
2 brokoļi200 gspināti200 mlsaldais krējums pipari baziliks "Vegeta"
Pagatavošana
1
Brokoļus novāra verdošā ūdenī 15 minūtes. Aptuveni 2 minūtes pirms vārīšanas beigām pievieno spinātus un apmaisa.
2
Nolej ūdeni (bet neizlej!), atstājot katliņā vien pāris glāzes šķidruma.
3
Visu sablendē viendabīgā masā. Zupas biezumu piekoriģē, pēc nepieciešmības pievienojot dārzeņu vārāmo ūdeni.Pievieno sauju bazilika lapu vai citus zaļumus pēc izvēles, "Vegetu", piparus, saldo krējumu un uzkarsē līdz pirmajam burbulim.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
PusdienasLaunagsReceptes cukura diabēta slimniekiemĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursVārīšanaBaziliksBrokoļiGaršvielas un garšaugiPipariSaldais krējumsSpinātiBiezzupas un krēmzupasGavēņa laika ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit