Foto: Shutterstock
Rīsu klimpas var pasniegt kopā ar buljonu zupas šķīvī vai bļodiņā. Buljonu var arī pasniegt tasītē, bet karstās klimpas - uz atsevišķa šķīvīša.
40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 glāzerīsi200 gskābs krējums3 gab.olu dzeltenumi20 gsaldais krējums sāls

Pagatavošana

1

Nomazgā glāzi rīsu un izvāra biezu biezputru.

2

Biezputrai pievieno skābu krējumu, izmaisa un atdzesē.

3

Pēc tam, nepārtraukti maisot, pievieno pa vienam olu dzeltenumam, sāli pēc garšas un saputotu putukrējumu.

4

Kad masa kļūst bieza, no tās ar tējkaroti veido palielas klimpas un liek verdošā buljonā.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!