40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 glāzerīsi200 gskābs krējums3 gab.olu dzeltenumi20 gsaldais krējums sāls
Pagatavošana
1
Nomazgā glāzi rīsu un izvāra biezu biezputru.
2
Biezputrai pievieno skābu krējumu, izmaisa un atdzesē.
3
Pēc tam, nepārtraukti maisot, pievieno pa vienam olu dzeltenumam, sāli pēc garšas un saputotu putukrējumu.
4
Kad masa kļūst bieza, no tās ar tējkaroti veido palielas klimpas un liek verdošā buljonā.
Iesūtīja: Vineta
PusdienasGrūtnieces ēdienkarteĀrstnieciskais uztursVārīšanaRīsiSaldais krējumsCitas zupasGavēņa laika ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit