30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
4 gab.burkāni1 gab.apelsīns2 ĒKrozīnes2 ĒKsakapāti valriekti3 ĒKolīveļļa
Pagatavošana
1
Burkānus notīra un sarīvē uz rupjās rīves.
2
Apelsīnu (vai 3 mandarīnus) nomizo, atdala baltās mizu plēksnes un sadala gabaliņos.
3
Rozīnes nomazgā un uzbriedina.
4
Sajauc visas salātu sastāvdaļas un eļļu. Ja vēlas, salātus var pārkaisīt ar svaigi maltiem melnajiem pipariem.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Receptes cukura diabēta slimniekiemĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniSvaigēšanaĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursZiemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasApelsīniBurkāniOlīveļļaRiekstiDārzeņu salātiviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādesRozīnes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit