Foto: Shutterstock
Burkānu - apelsīnu salāti ikdienas vitamīnu devai vai košam svētku galdam.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
4 gab.burkāni1 gab.apelsīns2 ĒKrozīnes2 ĒKsakapāti valriekti3 ĒKolīveļļa

Pagatavošana

1

Burkānus notīra un sarīvē uz rupjās rīves.

2

Apelsīnu (vai 3 mandarīnus) nomizo, atdala baltās mizu plēksnes un sadala gabaliņos.

3

Rozīnes nomazgā un uzbriedina.

4

Sajauc visas salātu sastāvdaļas un eļļu. Ja vēlas, salātus var pārkaisīt ar svaigi maltiem melnajiem pipariem.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!