40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
250 gburkāni250 gvārīti kartupeļi40 gmanna1 gab.ola dilles pētersīļu zaļumi sāls rīvmaize tauki
Pagatavošana
1
Burkānus sarīvē, vārītus kartupeļus sarīvē vai samaļ. Burkānu un kartupeļu masai pievieno mannu, olu, sāli, sasmalcinātus zaļumus.
2
Izveido bumbiņas, apviļā rīvmaizē, sakarsētos taukos vai taukvāres katlā apcep zaltaini brūnas.
Iesūtīja: Vineta
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepšanaPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniDillesKartupeļiMannaOlasPētersīļiRīvmaizeDārzeņu ēdieniviegliMārtiņdienas cienastsIkdienas maltīteiTaukiFritēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit