15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 burkāni3 ķiploka daviņas1 ĒKgraudu sinepes pēc garšaskapāti pētersīļi2 šķipsnassāls1 TKcukurs3 ĒKcitronu sula3 ĒKeļļa
Pagatavošana
1
Sarīvē burkānus, piespiež klāt ķiplokus, pievieno kapātus pētersīļus, cukuru un sāli, nedaudz etiķa vai citronu sulas.
2
Augu eļļu uzkarsē un tajā izšķīdina sinepes, to visu uzlej burkāniem. Karsta eļļa ātrāk palīdz ievilkties garšvielām.
3
Maltos piparus un citas garšvielas liek klāt pēc gaumes, ja vēlas.
Iesūtīja: trusiits
Ass un pikants ēdiensMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaBurkāniEļļaGraudu sinepesPētersīļiĶiplokiDārzeņu salātiIkdienas maltīteiCitronu sulaViegla vasaras maltītesals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit