burkānu salāti
Foto: Shutterstock
Pikantie burkānu salāti ar graudu sinepēm un ķiplokiem.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 burkāni3 ķiploka daviņas1 ĒKgraudu sinepes pēc garšaskapāti pētersīļi2 šķipsnassāls1 TKcukurs3 ĒKcitronu sula3 ĒKeļļa

Pagatavošana

1

Sarīvē burkānus, piespiež klāt ķiplokus, pievieno kapātus pētersīļus, cukuru un sāli, nedaudz etiķa vai citronu sulas.

2

Augu eļļu uzkarsē un tajā izšķīdina sinepes, to visu uzlej burkāniem. Karsta eļļa ātrāk palīdz ievilkties garšvielām.

3

Maltos piparus un citas garšvielas liek klāt pēc gaumes, ja vēlas.

Iesūtīja: trusiits

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!