20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
200 gkāļi350 gburkāni350 gkartupeļi ūdens pēc garšasjūras sāls garšaugi, sasmalcināti
Pagatavošana
1
Uzvārītā ūdenī liek saknes un izvāra mīkstas.
2
Biezeni samīca kopā ar novārījuma ūdeni. Ja vēlas, pievieno šķipnu jūras sāls vai kapātus zaļumus.
Iesūtīja: inesec
VakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemGrūtnieces ēdienkarteMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursGaršvielas un garšaugiKāļiDārzeņu ēdieniGavēņa laika ēdienisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit