90Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
150 gliellopa vai jēra gaļas mīkstums1 bakalažāns1 paprika1 tomāts100 gpākšu pupiņas2 kartupeļi1 burkāns4 sīpolloki malti melnie pipari sāls dilles vai pētersīļi
Pagatavošana
1
Kubiņos sagriež gaļu un kartupeļus, baklažānu un burkānu- ripiņās, tomātus- daiviņās, papriku un pupiņas – gabaliņos. Sašķērē sīpollokus un smalki sakapā ķiploku.
2
Māla podiņos kārtām liek gaļu, kartupeļus, sīpolus, burkānus, baklažānus, papriku un pupiņas.
3
Piepilda ar ūdeni tā, lai produkti būtu tik tikko kā pārklāti ar ūdeni.
4
Pieber sāli, piparus un sautē cepeškrāsnī 1-1\2 stundas. Tad pievieno kapātus ķiplokus un ļauj ievilkties vēl 15 minūtes.
Iesūtīja: Anda
PusdienasVakariņasCepeškrāsnsDillesKartupeļiLiellopa gaļaMelnie pipariPākšu pupiņasSīpollokiĒdieni podiņos
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit