60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 gab.cālis3 gab.citroni2 ĒKsaulespuķi eļļa sāls un pipari1 glāzebuljons medus10 mlbrendijs
Pagatavošana
1
Pagatavo maisījumu - saulespuķu elļu sajauc ar 1 citrona rīvēto miziņu, sāli un pipariem, ar to ieberzē cāli no iekšpuses un ārpuses.
2
Citronu sagriež šķēlītēs, ar tām pilda cāli.
3
Cepeti nosien, liek sautējamā katlā, pārliek ar citrona šķēlītēm, pielej buljonu.
4
Liek cepeškrāsnī 200 grādos, cep aptuveni 40 min, ik pa laikam aplaistot ar cepeša šķidrumu.
5
Nedaudz medus sajauc ar citrona sulu, pievieno brendiju.
6
Cepetim noņem citrona šķēlītes un pārziež ar sagatavoto maisījumu, liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep, līdz ir izveidojusies kraukšķīga, spīdīga garoziņa.
Iesūtīja:
PusdienasVakariņasCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaBrendijsBuljonsCitroniMedusPipariVistas gaļaGaļas ēdieniviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit