60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
eļļa cepšanai4 gab.ķiploka daiviņas2 gab.sīpoli1 gab.kārba tomātu mērce4 gab.tomāti1 TKķimenes1 gab.cālis350 gkonservēti turku zirņi pēc garšassāls kajēnas pipari malti sarkanie vai melnie pipari
Pagatavošana
1
Cāli sadala gabalos. Sīpolus un ķiplokus sasmalcina. Sautējamā katlā uzkarsē eļļu, apcep ķimenes, pievieno sīpolus, ķiplokus un turpina cept, līdz tie ir caurspīdīgi.
2
Visas pārējās sastāvdaļas, izņemot cāli, ieliek sautējamā katlā, izmaisa, uz nelielas uguns maisot sautē 15 minūtes.
3
Cāli apcep pannā uzkarsētā eļļā pāris minūtes no katras puses un pievieno katla saturam, pievieno arī zirņus, apmaisa, uzliek vāku un sautē vēl 20–25 minūtes, līdz cālis gatavs.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
PusdienasVakariņasAss un pikants ēdiensĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaKajēnas pipariSarkanie pipariTomātiTomātu mērceTurku zirņiVistas gaļaĶimenesĶiplokiGaļas ēdieniSīpoliIkdienas maltīteisalsvista
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit