Foto: Shutterstock
Iemarinēts cepetis no medījuma gaļas.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

meža gaļa malti melnie pipari kadiķogas sāls ķiploks sarkanvīns speķis

Pagatavošana

1

Gaļu sarīvē ar garšvielām (pipari, kadiķogas, nedaudz sāls, ķiploki), iemērc sarkanvīnā uz vienu diennakti.

2

Sadur caurumus, kuros sabāž speķa gabaliņus, var arī cepeti visriņķī satīt plānāsspeķa strēmeles.

3

Tad, kad gatavs, ietin folijā vai liek cepeša maisā un cep 180*C 2-3 stundas.

4

Var nelikt sarkanvīnā, var tikai garšvielās, eļļā marinēt. Gaļu ļoti labi mīkstinās arī kivi vai sablendēts ananass. Tikai ne etiķī! Tad būs cepetis būs sauss.

Iesūtīja: Danito

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!