7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
meža gaļa malti melnie pipari kadiķogas sāls ķiploks sarkanvīns speķis
Pagatavošana
1
Gaļu sarīvē ar garšvielām (pipari, kadiķogas, nedaudz sāls, ķiploki), iemērc sarkanvīnā uz vienu diennakti.
2
Sadur caurumus, kuros sabāž speķa gabaliņus, var arī cepeti visriņķī satīt plānāsspeķa strēmeles.
3
Tad, kad gatavs, ietin folijā vai liek cepeša maisā un cep 180*C 2-3 stundas.
4
Var nelikt sarkanvīnā, var tikai garšvielās, eļļā marinēt. Gaļu ļoti labi mīkstinās arī kivi vai sablendēts ananass. Tikai ne etiķī! Tad būs cepetis būs sauss.
Iesūtīja: Danito
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit