160Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 kgbrieža fileja400 gmilti1 naža galscepamais pulveris150 gmīksts sviests2 gab.olas100 mlūdens pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšasrozmarīns, sasmalcināts2 gab.olu baltumi1 ĒKpiens
Pagatavošana
1
Brieža fileju strauji apcep pannā sakarsētā eļļā pāris minūtes, līdz gaļa zeltaina no visām pusēm. Liek uz folija loksnes, pārkaisa ar sāli, pipariem, maltu rozmarīnu un ietin folijā.
2
Miltus, cepamo pulveri iesijā šķīvī, pieliek mīkstu sviestu, sajauc.
3
Citā traukā olas sajauc ar ūdeni un sāli, pievieno miltus un ar nazi sakapā, ātri samīca un uz 1 stundu ievieto ledusskapī.
4
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem
5
Mīklu izrullē tādā izmērā, lai mīkla apņemtu gaļu, liek fileju virsū, malas saspiež.
6
Pārziež ar olas baltuma un piena maisījumu, lai cepšanās laikā nevērtos vaļā.
7
Cep cepeškrāsnī 25-30 minūtes.'
Iesūtīja: Vineta
Kāzu ēdienkarteBrieža gaļaCepamais pulverisMiltiOlasPiensRozmarīnsSviestsŪdensvidējisalsMedījuma gaļas ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit