150Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
buka gaļa burkāni garšvielas sīpoli ķiploki lauru lapa milti saldais krējums ķimenes
Pagatavošana
1
Buku sagriež strēmelītēs un uz pannas apcep (cepot pievieno garšvielas – tās, kas domātas medījuma gaļai, sīpolus, ķiplokus), tad liek katliņā karstā ūdenī, var pievienot lauru lapu un sautē apmēram 2 stundas.
2
Sagriež strēmelītēs burkānus un pievieno mērcei, burkāns gaļu padara mīkstāku. Kad burkāni un gaļa gatavi, var pievienot miltus, saldo krējumu, mazliet ķimenes.
Iesūtīja: Danito
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit