liellopa gaļa medījuma gaļa sautējums
Foto: Shutterstock
Cepta buka gaļa burkānu – saldā krējuma mērcē.
150Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

buka gaļa burkāni garšvielas sīpoli ķiploki lauru lapa milti saldais krējums ķimenes

Pagatavošana

1

Buku sagriež strēmelītēs un uz pannas apcep (cepot pievieno garšvielas – tās, kas domātas medījuma gaļai, sīpolus, ķiplokus), tad liek katliņā karstā ūdenī, var pievienot lauru lapu un sautē apmēram 2 stundas.

2

Sagriež strēmelītēs burkānus un pievieno mērcei, burkāns gaļu padara mīkstāku. Kad burkāni un gaļa gatavi, var pievienot miltus, saldo krējumu, mazliet ķimenes.

Iesūtīja: Danito

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!