50Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.karpa malti melnie pipari sāls250 gmajonēze250 gskābs krējums2 gab.ķiploka daiviņas eļļa kartupeļi burkāni sīpoli
Pagatavošana
1
Karpai notīra zvīņas, pārgriež vēderu, iztīra iekšas, ierīvē zivi ar sāli un pipariem.
2
Cepešpannu ieziež ar eļļu, ieliek zivi. Apkārt liek kartupeļus, burkānus, sīpolus. Zivi pārlej ar mērci.
3
Mērci gatavo, sajaucot majonēzi, krējumu un sasmalcinātus ķiplokus.
4
Cep cepeškrāsnī, līdz zivs un dārzeņi gatavi – aptuveni 25-30 minūtes.
Iesūtīja: Artūrs
PusdienasVakariņasZiemassvētku receptesAugu eļļaBurkāniKarpaKartupeļiPipariSkābais krējumsĶiplokiZivju un jūras produktu ēdieniMajonēzeSīpoliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltītesals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit