15Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
tīģergarneles haldi jeb Turmeric mērce pēc garšassāls, čili pulveris
Pagatavošana
1
Svaigas tīģergarneles notīra un samaisa ar pāris TK (atkarībā, cik garneles, tā lai garneles pārklājas ar maisījumu) haldi un sāli un mazliet čili pulveri.
2
Marinē 1-2 stundas un tad wok pannā ielej eļļu un kad tā karsta - met iekšā garneles un cepina 1-2 minūtes.
Iesūtīja: moonshine
Ass un pikants ēdiensReceptes cukura diabēta slimniekiemĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasZivju un jūras produktu uzkodasTīģergarnelesZivju un jūras produktu ēdieniViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit