<a rel="cc:attributionURL" href="http://www.flickr.com/photos/rusty_clark/">Rusty Clark</a> / <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en">cc</a>
Asa un pikanta uzkoda - tīģergarneles haldi un čili marinādē.
15Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

tīģergarneles haldi jeb Turmeric mērce pēc garšassāls, čili pulveris

Pagatavošana

1

Svaigas tīģergarneles notīra un samaisa ar pāris TK (atkarībā, cik garneles, tā lai garneles pārklājas ar maisījumu) haldi un sāli un mazliet čili pulveri.

2

Marinē 1-2 stundas un tad wok pannā ielej eļļu un kad tā karsta - met iekšā garneles un cepina 1-2 minūtes.

Iesūtīja: moonshine

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!