::recepte:
Iemērc abas paciņas želatīna ūdenī (katru atsevišķi).
Sablenderē biezpienu ar saldinātāju (nekliedziet, cukuru nelietoju) un iemaisa izkausēto želatīnu un ar vaniļas cukuru saputotu saldo krējumu.
Sablenderē zemenes ar saldinātāju, iemaisa otru porciju izkausētā želatīna.
"Pyrex" kantainajā, lielajā traukā izkārto kārtu "Selgas" cepumu (pāri palika 2 cepumi), pārliek biezpiena masu -izlīdzina.
Tad uzlej zemeņu masu un liek ledusskapī uz 3 stundām.
::!recepte::
Iesūtīja: matrix
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiMātes dienas ēdieniPasniegt atdzesētuBiezpiensSaldais krējumsZemenesCiti saldēdieniŽelatīnsBez termiskas apstrādesCepumiKūkas bez cepšanas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit