Foto: DELFI
Cepumu - zemeņu kūka bez cukura, vieglākam desertam.

::recepte:

Iemērc abas paciņas želatīna ūdenī (katru atsevišķi).

Sablenderē biezpienu ar saldinātāju (nekliedziet, cukuru nelietoju) un iemaisa izkausēto želatīnu un ar vaniļas cukuru saputotu saldo krējumu.

Sablenderē zemenes ar saldinātāju, iemaisa otru porciju izkausētā želatīna.

"Pyrex" kantainajā, lielajā traukā izkārto kārtu "Selgas" cepumu (pāri palika 2 cepumi), pārliek biezpiena masu -izlīdzina.

Tad uzlej zemeņu masu un liek ledusskapī uz 3 stundām.

::!recepte::

Iesūtīja: matrix

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!